Ciasta i desery dla diabetyków

Dostępność: spodziewana dostawa
Wysyłka w: 1 - 7 dni
Cena: 39,90 zł 39.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Wydawnictwo RM
Kod produktu: 16081

Opis

Agata Lewandowska

Bycie diabetykiem nie oznacza, że musimy całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi – pod warunkiem, że wiemy, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym, odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych i niezbyt kaloryczny. W to kulinarne szkolenie zabiera nas doświadczona dietetyczka.

W książce znajdziemy:
– około 120 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki,
– informacje o kaloryczności każdej potrawy,
– wyliczone ilości wymienników węglowodanowych, białkowo-tłuszczowych, błonnika i kwasów tłuszczowych,
– praktyczne wskazówki, czym zastąpić cukier,
– porady kulinarne dotyczące żywienia diabetyków, – tabele miar i wag najpopularniejszych produktów.

Dane techniczne

Format 16x23,5 cm
Ilość stron 160
Rodzaj oprawy miękka
Zdjęcia kolorowe

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl